English Ελληνικά

Τα Νέα μας

4ο τουρνουά Paintball στα πεδία του Paintball Κρήτης 5 – 6 Νοεμβρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία και άρτια οργάνωση πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά Paintball 5x5, που συνδιοργάνωσε το Paintball Κρήτης με την παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Κρήτης. Ο συναγωνισμός μεταξύ των 30 ομάδων που έλαβαν μέρος, για άλλη μία φορά, ήταν πολύ μεγάλος. Τελικά στους άντρες αναδείχτηκαν νικητές οι Κιτρουνούληδες, ενώ στις γυναίκες οι Ανώνυμες. Όλοι ανεξαιρέτως οι αγώνες στο δρόμο για τον τελικό είχαν ένταση, πάθος, αγωνία αλλά και γέλιο... Την τελική τετράδα όμως τη συμπλήρωσαν οι ομάδες: Κιτρινούληδες, Reapers, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και Σαύρες.

Στον πρώτο ημιτελικό οι Reapers κατάφεραν να κάμψουν τους αξιόμαχους παίκτες της ομάδας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με επιμέρους σκορ 2-0, ενώ στο δεύτερο ημιτελικό οι Κιτρινούληδες νίκησαν με το ίδιο σκορ τις Σαύρες. Στο μικρό τελικό η μάχη ανάμεσα στην ομάδα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τις Σαύρες ανέδειξε σχετικά εύκολα νικήτρια την πρώτη με σκορ 2-0, δίνοντάς της το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης, ενώ οι Σαύρες αρκέστηκαν στη διόλου ευκαταφρόνητη 4η θέση ανάμεσα στις 30 ομάδες που αγωνίστηκαν.

Στον μεγάλο τελικό οι τρεις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ήταν για γερά νεύρα. Το σκορ άνοιξαν οι Κιτρινούληδες οι οποίοι πήραν το πρώτο game σε νεκρό χρόνο αφού κατάφεραν πρώτοι να βγάλουν αντίπαλο μετά το πέρας της κανονικής χρονικής διάρκειας. Στο επόμενο παιχνίδι οι Reapers έκαναν το 1-1 σχετικά εύκολα αφού κατάφεραν να «εξοντώσουν» όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας σε κανονικό χρόνο, μην έχοντας καμία απώλεια. Στο τρίτο όμως και τελευταίο ματς, δε στάθηκαν τυχεροί, όπου οι Κιτρινούληδες έκαναν την έκπληξη και πάλι σε νεκρό χρόνο καταφέρνοντας να «γκρεμίσουν» από την κορυφή τους Reapers νικώντας τους τελικά με επιμέρους σκορ 2-1, κατακτώντας έτσι πανάξια το χρυσό μετάλλιο στης διοργάνωσης. Οι Reapers αρκέστηκαν στο ασημένιο μετάλλιο και τη δεύτερη θέση, μετά από 2 διαδοχικές κατακτήσεις της κορυφής σε αντίστοιχες διοργανώσεις (2ο και 3ο τουρνουά Paintball). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κιτρινούληδες που έλαβαν πρώτη φορά μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό έχοντας το απόλυτο 2-0 σε όλους τους αγώνες.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τους χορηγούς οι οποίοι προσέφεραν τα δώρα των νικητών. Το «ΑΡΙΩΝ» club στη Σταλίδα το οποίο έδωσε σαν έπαθλο 2 μπουκάλια στην 1η και 2η νικήτρια ομάδα, καθώς και το ουζερί «Αρισμαρί» στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στο Ηράκλειο, το οποίο έδωσε σαν έπαθλο 2 τραπέζια στην 3η και 4η ομάδα του τουρνουά.

Καλή επιτυχία και καλές «μάχες» σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος και στο μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση του 4ο τουρνουά Paintball Κρήτης, στους διαιτητές, στους θεατές και σε όλους όσους συμμετείχαν. Πιστεύουμε και ελπίζουμε να περάσατε ένα όμορφο και πολύχρωμο Σαββατοκύριακο!

1η Θέση: Κιτρινούληδες Γωνιανάκης Βασίλης, Καμπουράκης Άρης, Καραπουλάκης Γιώργος, Φιλιππίδης Μαρίνος, Χατζηκωνσταντίνου Βαγγέλης, Παγωμένος Γιώργος

2η Θέση: Reapers Βαρδαξής Χάρης, Διγενάκης Κώστας, Κανακάκης Γιώργος, Τζαγκαράκης Γιάννης, Τσουκάλης Γιώργος

3η Θέση: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βάμβουρας Βαγγέλης, Λαμπίρης Μιχάλης, Λίτσας Στάθης, Ράπτης Γιώργος, Σταμουλακάτος Ηρακλής

4η Θέση: Σαύρες Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Ζούλης Παναγιώτης, Μπούτσης Αδαμάντιος, Χασιώτης Λάμπρος, Χατζηγεωργίου Τάσος

Τελευταία Νέα