English Ελληνικά

Our News

2ο Τουρνουά Paintball στα πεδία του Paintball Κρήτης 28 – 29 Νοεμβρίου 2009

Άλλο ένα τουρνουά Paintball 5 x5, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το Paintball Κρήτης σε συνεργασία με την ομάδα ΜΠΑΜ & ΠΑΝΩ. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι 20 ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν, απέδειξαν μέσω των ικανοτήτων τους, ότι το άθλημα αυτό αρχίζει και κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Την ημέρα των τελικών παρακολουθήσαμε παιχνίδια για γερά νεύρα όπου διακρίθηκαν οι 4 νικήτριες ομάδες στις οποίες και απενεμήθησαν τα δώρα, τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματα.
Σε τρία από τα καλύτερα games της ημέρας οι 547 ΟΜΑΣ από τα Χανιά, κατάφεραν να αποκλείσουν από τους τελικούς μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, τους SNAKES Ηρακλείου, με επιμέρους σκορ 2-1. Τελικά η ομάδα REAPERS που ήταν και η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά, νίκησε στον ημιτελικό τους 547 ΟΜΑΣ πραγματικά σε «νεκρό» χρόνο σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, με τελικό σκορ 2-1!
Την τετράδα συμπλήρωσαν, με τη σειρά, οι παρακάτω ομάδες:

  1. REAPERS

Βαρδαξής Χάρης, Διγενάκης Κωστής, Κανακάκης Γιώργος, Σμυρλής Μιχάλης, Τσουκάλης Γιώργος

  1. ΚΟΥ-ΤΟΥ-ΡΟΥ

Δαμιανάκης Γιάννης, Καλογεράκης Βασίλης, Μαρκάκης Κώστας, Σταθάκης Νίκος, Χουρδάκης Μιχάλης

  1. 547 ΟΜΑΣ

Αθανασάκης Κώστας, Κελάκης Γιώργος, Μαλινδρέτος Νίκος, Μυλωνάκης Γιώργος, Χαζιράκης Γιάννης

  1. ΜΠΑΜ & ΠΑΝΩ

Λαγουδάκη Άννα, Παπαδάκης Γιώργος, Σπυρόπουλος Πάνος, Συμιανάκης Σήφης, Τζαφέρης Οδυσσέας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της διοίκησης του PAINTBALL ΚΡΗΤΗΣ σε όλους τους διαγωνιζόμενους που μοιράστηκαν τις συγκινήσεις του διαγωνισμού-παιχνιδιού!!

Latest News