English Ελληνικά

Our News

5ο Τουρνουά Paintball στα πεδία του Paintball Κρήτης 12 Μαϊου 2012

Άλλο ένα τουρνουά Paintball 5x5 που διεξήχθη στα πεδία του Paintball Κρήτης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 12 Μαΐου. Συνδιοργανωτές ήταν η ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.ΟΙ την οποία απαρτίζουν φοιτητές των ΤΕΙ καθώς και του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συμμετοχή έλαβαν 20 ομάδες. Για την ιστορία νικητές, για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αντίστοιχο τουρνουά, ήταν οι Κιτρινούληδες οι οποίοι νίκησαν σε όλα τα παιχνίδια τις αντίπαλες ομάδες με επιμέρους σκορ 2-0, έχοντας δηλαδή το απόλυτο!! Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Αετοί, ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση πήραν οι ομάδες Τζαμαϊκανοί και Rebels αντίστοιχα. Στους μεγάλους τελικούς οι Κιτρινούληδες νίκησαν 2-0 τους Αετούς, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν και οι Τζαμαϊκανοί των Rebels.

Η απονομή των μεταλλίων-κυπέλων καθώς και των δώρων των νικητών δεν πραγματοποιήθηκε στα πεδία του Paintball Κρήτης, αλλά στο Cuckoo Bar (οδός Κοραή) από τον γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό αστέρα «Άγιο»! Αυτή την όμορφη βραδιά οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να βραβευτούν για την προσπάθεια και την θέση την οποία κατέλαβαν, διασκεδάζοντας παράλληλα υπό την ωραία ατμόσφαιρα του εν λόγω κέντρου διασκέδασης!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση του Paintball Κρήτης σε όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, στους διαιτητές, στους διαγωνιζόμενους, στους χορηγούς και ιδίως στο ΑΡΙΩΝ Club (Σταλίδα) και φυσικά στην ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.ΟΙ για την σημαντική βοήθεια και την άρτια οργάνωση!

1η Θέση: Γωνιανάκης Βασίλης, Καμπουράκης Άρης, Καραπουλάκης Γιώργος, Φιλιππίδης Μαρίνος, Χατζηκωνσταντίνου Βαγγέλης
2η Θέση: Αγιομυργιαννάκης Μύρων, Αμπουχανης Παντελής, Βασιλάκης Γιάννης, Βασιλάκης Νίκος, Βασσάλος Ιπποκράτης
3η Θέση: Γενιατάκης Ορέστης, Κοντογιάννης Μαρίνος, Μαράκης Κώστας, Πλουμής Μένιος, Χαιρέτης Μιχάλης
4η Θέση: Γρηγορίου Ανδροκλής, Μιχαηλίδης Αντρέας, Παπαδημητρίου Αντώνης, Τσέλιας Στέλιος, Φούρκας Γιάννης.

Latest News