English Ελληνικά

Our News

3ο Τουρνουά Paintball στα πεδία του Paintball Κρήτης 12-13 Μαρτίου 2011

Ολοκληρώθηκε αισίως και το 3ο τουρνουά Paintball 5x5 που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το Paintball Κρήτης σε συνεργασία με την ΔΑΠ του ΤΕΙ Κρήτης. Μεγάλο ανταγωνισμό και φοβερές «μάχες», από τις 31 ομάδες που αγωνίστηκαν, παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι το Σάββατο και την Κυριακή 12 & 13/3/2011. Οι 10 ομάδες που ξεχώρισαν και συμπλήρωσαν τα ζευγάρια των ημιτελικών ήταν οι εξής:

Στεγάτοι VS Απαράδεκτοι
Reapers VS I-5
I love Kargas VS Βοσκοί
Αδαμόπουλος VS Αθηναίοι
Αυγουστήδες VS Machine Guns

Τελικά οι τέσσερις ομάδες που διαγωνίστηκαν για τα μετάλλια ήταν οι Reapers που νίκησαν στον πρώτο ημιτελικό τους Αθηναίους με σκορ 2-0 και οι Αυγουστήδες που νίκησαν στο δεύτερο ημιτελικό τους Στεγάτους  με σκορ 2-0.
Στο μικρό τελικό την τρίτη θέση κατέλαβαν οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ νικώντας με 2-0 τους φίλους τους, ΣΤΕΓΑΤΟΥΣ, παίρνοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο! Στο μεγάλο τελικό το φαβορί της διοργάνωσης οι REAPERS νίκησαν με σκορ 2-0 μια πολύ καλή ομάδα, τους μαχητικούς ΑΥΓΟΥΣΤΗΔΕΣ και πήραν επάξια την πρώτη θέση της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Reapers στην πορεία τους για τον τελικό απέκλισαν το έτερο φαβορί της διοργάνωσης την ομάδα Ι-5 και νίκησαν όλα τα παιχνίδια με σκορ 2-0 κατακτώντας έτσι με απόλυτο ρεκόρ την πρώτη θέση!!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν και στην ομάδα ΒΟΣΚΟΙ η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση κόντρα σε όλα τα προγνωστικά αφού ήταν η μικρότερη σε ηλικία ομάδα που έλαβε μέρος. Τα παιδιά που την αποτελούσαν πήγαιναν στο γυμνάσιο και απέδειξαν ότι το μικρό της ηλικίας δεν τους εμπόδισε από το να λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά Paintball, αλλά και να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα νικώντας δίκαια πολλές και καλές ομάδες που συνάντησαν στην πορεία τους…

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες, αλλά και όσες ομάδες συμπλήρωσαν την οκτάδα, παρουσιάζονται παρακάτω:

REAPERS
Βαρδαξής Χάρης, Κανακάκης Γιώργος, Κυλάφης Γιώργος, Μουτσάκης Γιάννης, Τζαγκαράκης Γιάννης, Διγενάκης Κώστας

ΑΥΓΟΥΣΤΗΔΕΣ
Αυγουστής Κυριάκος, Λαγουδάκη Άννα, Παπαδάκης Γιώργος, Ρεντίφης Λουκάς, Τζαφέρης Οδυσσέας

ΑΘΗΝΑΙΟΙ
Βασιλικάρης Κώστας, Βιδάλης Κώστας, Λίτσας Στάθης, Σκυλάκης Μάνος, Σταμουλακάτος Ηρακλής

ΣΤΕΓΑΤΟΙ
Αποστολόπουλος Παναγιώτης, Δασκαλάκης Μιχάλης, Ζαχαράκης Μάριος, Νικολόπουλος Θοδωρής, Παπαδάκης Σταύρος

ΒΟΣΚΟΙ
Βασιλάκης Μάριος, Γραμματικάκης Αλέξης, Μιχαϊλίδης Μιχάλης, Παπαδακάκης Μανούσος, Τερζάκης Μιχάλης

I LOVE KARGAS
Γιώργος, Κάρλος, Νίκος, Παναγιώτης, Πίνκος

MACHINE GUNS
Αγιομυργιανάκης Μύρων, Αλεξανδρής Αποστόλης, Γκόφης Τζιμάκος, Λεμονάκης Δημήτρης, Σταμαθιουδάκης Γιάννης

I-5
Μακράκης Νίκος, Καβγαλάκης Κώστας, Κοκαράκης Νίκος, Δαβάκης Γιάννης, Λεδάκης Άγγελος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της διοίκησης του PAINTBALL ΚΡΗΤΗΣ σε όλους τους διαγωνιζόμενους που μοιράστηκαν τις συγκινήσεις του διαγωνισμού-παιχνιδιού!!

Latest News